nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
0000-00-00 00:00
Vitalitás Centrum
Cím: Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Podmaniczky utcai telephely, D. épület VIII. emelet
1062 Budapest, Dózsa György út 112.

Telefon: 06-1-374-4300
Fax: 06-1-374-4330

Vezető főorvos: Dr. Balló Márta

A Vitalitás Centrum az NN Biztosí­tó Zrt. és a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ által közösen fenntartott részleg, mely magas szí­nvonalú kórházi hotelszolgáltatást nyújt fekvő betegek részére. Betegeink gyógyí­tásában a 2. telephely meghatározott szakmai osztályai vesznek részt, a hotelszolgáltatást az NN Biztosí­tó nyújtja.

A Vitalitás betegek ellátásában részt vevő kórházi osztályok:

 • Belgyógyászat
 • Bőrgyógyászat
 • Fül-Orr-Gégészet
 • Gasztroenterológia
 • Nőgyógyászat 
 • Orthopedia
 • Rheumatológia
 • Sebészet
 • Szemészet 
 • Urológia
 • Laboratórium
 • Patológia és kórszövettan
 • Radiológia

Az emelt szintű hotelszolgáltatást az NN Biztosí­tó Zrt.-vel kötött Vitalitás kiegészí­tő biztosí­tással, vagy napi térí­tés ellenében lehet igénybe venni.

 

Betegeink gyógyulását, teljes nyugalmát igényesen kialakí­tott környezet és odaadó ápolás segí­ti elõ.

Betegeinket barátságos, korszerűen berendezett, légkondicionált, maximum kétágyas szobákban helyezzük el. Minden szoba saját fürdőszobával rendelkezik, telefon, TV, rádió, hűtőszekrény szolgálja a kényelmet.
A részlegen hangulatos társalgó, étkező, valamint panorámás, hat fõ fogadására alkalmas, számí­tógépekkel és internet-hozzáféréssel ellátott tárgyaló helyiség is rendelkezésre áll.

Egyénre szabott étrendet kí­nálunk betegeinknek, többféle menüből választhatnak a kezelőorvossal és a dietetikussal egyeztetve. íœdí­tõt, ásványvizet, kávét, teát, gyümölcsöt igény szerint biztosí­tunk. Lehetőség szerint az egyéni kí­vánságokat is teljesí­tjük.


A betegek részlegünkön történõ ellátását, kezelését a kezelõ orvos mellett a Vitalitás Centrum fõorvosa kí­séri figyelemmel. A vizsgálatokra elõre egyeztetett idõpontokban kerül sor. A részlegen kí­vüli vizsgálatokra betegeinket ápoló kí­séri el.
A betegekre való nagyobb odafigyelést, a gondos, empatikus ápolást szakmailag felkészült és nagy gyakorlattal rendelkezõ ápolók biztosí­tják.

Vitalitás Centrumunkat ajánljuk mindenkinek, aki hisz abban, hogy a minket körülvevõ környezet harmóniája, és a betegcentrikus, empatikus ápolás nagy szerepet játszik a gyógyulásban.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu