nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2015-12-21 08:30
Jelentkezés_HTP

Tisztelt Érdeklődő!

A HTP KÉRDŐÍV kitöltése és visszaküldése (az első megjelenés előtt) mindenki számára KÖTELEZŐ, aki a programban részt kíván venni! A 3 napos táplálkozási naplót kérjük, hogy csak indokolt esetben töltsék ki!
A Honvéd Testalkati Program részeként igénybe vehető vizsgálatokra az MH Egészségügyi Központ 1. sz. Felvételi részlegén keresztül (Tel.: 06-1-465-18-69 v. 06-1-465-18-00/72-777) kérhetnek időpontot.
A kérdőív és a 3 napos táplálkozási napló a fenti linkekről letölthető.
A Programban résztvevők számára lehetőség van (a 3. és/vagy a 6. hónap után) egyéni táplálkozási tanácsadásra is, melyhez az alábbi feltételeknek kell megvalósulnia:
Először a fent említett HTP kérdőívben szereplő, táplálkozási- és élelmiszerfogyasztási szokásokra vonatkozó 5. pontot kell kitölteni, majd utána a 3 napos táplálkozási naplót.
Mind a két esetben a kérdőíveket le kell tölteni, elmenteni (név, ékezet nélkül és ponttal-, illetve a kitöltés idejének dátumával, alulvonással elválasztva) a következő formátummal
(pl.: Minta.Aladar_20170101), majd kitölteni és visszaküldeni a fel.ek.htp@hm.gov.hu e-mail címre.
Fontos a részletes és pontos kitöltés, mert annak hiányában az egyéni energia makro tápanyag és az ásványi anyag bevitelről kapott kép nem lesz valós, és abból adódóan a táplálkozási szokások változtatását célzó beavatkozási pontok kijelölése sem. Pontatlan, hiányosan kitöltött, olvashatatlan naplót nem áll módunkban elemezni.
A személyes táplálkozási tanácsadáshoz szükséges időpontkérésre az MH EK központi telefonszámán (06-1-465-1800/72-777) keresztül van lehetőség. 
Tekintettel arra, hogy a 3 napos táplálkozási napló kiértékelése 1-2 munkanapot vesz igénybe, a személyes konzultációra csak a megküldést követő 1-2 napot követően kerülhet sor. Az egyéni tanácsadás 45 percet vesz igénybe.
Amennyiben Önnek csak kizárólag egyéni táplálkozási tanácsadásra van szüksége, kérjük hívja a 73-005-ös telefonszámot vagy írjon a fel.ek.htp@hm.gov.hu e-mail címünkre és lépjen kapcsolatba munkatársunkkal!

Sikeres és eredményes életmódváltást kívánunk minden érdeklődőnek!

MH EK Egészségfejlesztési Osztály

 

kapcsolódó állományok
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu