nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2015-12-17 12:43
Komplex (Járó- és fekvőbeteg) ellátás

Komplex járó- és fekvőbeteg ellátás biztosítása ellátás-szervezési szolgáltatás keretében (járó- és fekvőbeteg ellátás, a gyermekgyógyászat kivételével) az MH EK területén.
Az MH EK vállalja ellátás-szervezési szolgáltatás (időpont-foglalásra fenntartott külön telefonszám és a vizsgálatok hatékony, páciensbarát megszervezése, szükség esetén betegútmenedzser biztosítása) keretében komplex (járó- és fekvőbeteg) ellátás biztosítását az MH EK illetékességi területén a megrendelő által egyoldalúan meghatározott, magyar biztosítási jogviszonnyal rendelkező természetes személyek (kedvezményezettek) részére.

Térítési díj:

  • Intézmények számára ellátásszervezéssel biztosított komplex- járó és fekvőbeteg ellátás 70.000 Ft/fő/év

Szerződéskötés esetén a komplex járó- és fekvőbeteg ellátás kedvezményezettje jogosulttá válik a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ által nyújtott valamennyi szakterület szolgáltatásának igénybevételére.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu