nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2015-12-17 12:38
Foglalkozás-egészségügy

Az MH EK a foglalkozás-egészségügyi alapellátást a hatályos Térítési Díj Szabályzata alapján, az alábbi feltételekkel tudja biztosítani.

 

A szolgáltatás díja két tételből áll:

  • Az alábbiakban feltüntetett kategória besorolás szerinti átalánydíjból

„A” kategória                     19.500 Ft-fő/év
„B” kategória                     17.000 Ft-fő/év
„C” kategória                     13.000 Ft-fő/év
„D” kategória                       9.500 Ft-fő/év

  • A munkaalkalmasság megítéléséhez szükséges foglalkozás egészségügyi orvos által indikált egyéb diagnosztikai és konzíliumi szakorvosi vizsgálatok díjából.

 

Az MH EK a saját telephelyén, illetve amennyiben az egészségügyi szolgáltatások nyújtásához szükséges szakmai minimumfeltételekről szóló 60/2003. (X. 20.) ESZCSM rendelet 2501 szakmakódhoz tartozó feltételeit a megrendelő biztosítja, foglalkozás-egészségügyi orvosunk a megrendelő telephelyén is elvégzi a vizsgálatokat.
Amennyiben az alapellátáson túl bármilyen további kivizsgálás szükséges, azt beutalás alapján az MH EK szakrendelésein végezzük el.

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu