nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2015-12-18 13:02
Sajtómegjelenés
A Honvéd Testalkati Program iránt nemcsak a Magyar Honvédségen belül nagy az érdeklődés, hanem szakmai felkéréseknek eleget téve mutatjuk be a programot az ország több pontján. Mindezekről és szakmai elismeréseinkről tájékozódhat.

kapcsolódó állományok
2017. június 27-én került megrendezésre a Somogyvári Nemzeti Emlékhelyen a Szent László Katonai Zarándoklat, melyet Vargha Tamás parlamenti államtitkár nyitott meg.
2017-06-28 15:34
2017. május 13-án került megrendezésre a VIII. Ludovika Fesztivál, melyen a hagyományokhoz híven az Magyar Honvédség Egészségügyi Központ is részt vett.
2017-05-23 10:53
A Honvéd Testalkati Programot indulása óta támogatja a hasonló szakmai koncepciókat valló Premium Health Concepts Kft. A cég a napokban újabb korszerű eszközöket adott át a program vizsgálóhelyisége és annak szakemberei számára. A műszereket dr. Kopcsó...
2017-09-25 11:25
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu