nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2015-12-18 12:55
Háttéranyagok
A Honvéd Testalkati Program az Amerikai Hadseregben kötelező jelleggel alkalmazott The Army Body Composition Program alapján került bevezetésre, melyről angol nyelven részletesen olvashat a Body composition menüpontban. A Szakmai publikációk menüpontban a Magyar Honvédségben végrehajtásra került szakmai megjelenéseinket mutatjuk be, továbbá részletesen tájékozódhat a tudományos cikkekben az elhízást érintő stressz kezelési lehetőségekről, a testösszetétel mérés jelentőségéről és az egész világot érintő túlsúly és elhízás előfordulási gyakoriságáról.


 

 

 

 

 

 

legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Alapítvány
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje, előjegyzés
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu