nyitólap MH Egészségügyi Központ Vezető szervek Honvédkórház Védelem-egészségügy Gazdasági Igazgatóság
2015-11-26 14:03
MH Balatonkenese Rekreációs Központ strand_vízminőség_2015
A Magyar Honvédség Közegészségügyi-Járványügyi Szolgálata illetékességi területéhez tartozó, a Magyar Honvédség Balatonkenesei Rekreációs Központ üzemeltetésében lévő 8174 Balatonkenese, Tompa Mihály út 1. sz. alatti strandfürdő Balaton-part vizének fürdővízként történő használatának 2015. évre vonatkozó engedélyezési eljárását illetékességből lefolytatta és a fürdővíz használatát engedélyezte.
A Magyar Honvédség Balatonkenesei Rekreációs Központ üzemeltetésében lévő, 8174 Balatonkenese, Tompa Mihály út 1. sz. alatti strandfürdő vízminősége kiváló.
legfrissebb
legolvasottabb
NATO KEKK
partnereink
kiemelt témák

Kedves Betegünk! Kedves Hozzátartozó!
A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Nagy örömmel vennénk, ha kérdőívünket elolvasná és kitöltené annak érdekében, hogy az Ön tapasztalatai alapján javíthassuk az egészségügyi ellátás minőségét. Az adatszolgáltatás önkéntes és névtelen. A kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.
Járóbeteg elégedettségi kérdőív Fekvőbeteg elégedettségi kérdőív Diagnosztikai elégedettségi kérdőív Sürgősségi elégedettségi kérdőív III. Telephely Hozzátartozói elégedettségi kérdőív
Alkalmasság-vizsgálat
Igényjogosulti Referatúra
Szakrendelések és szakambulanciák rendelési ideje
Mi, hol található?
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu